Tropic Dream Pina Colada - 1 liter

Tropic Dream Pina Colada - 1 liter
Kategorier: Dryck
Brand: Heba Food & Beverages AB
29 SEK
Mer Info!

Tropic Dream Piña Colada är en alkoholfri exotisk drink med smak av saftig ananas och kokos. Fyll ett glas med Tropic Dream Piña Colada och isbitar. Med en skiva ananas blir drinken extra festlig. Blunda och känn den härliga doften från kokos och ananas. Smaka på din drink och njut en smak av den exotiska världen. Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.

Tips! Kör drinken med krossad is i en mixer på högsta läget en stund, så blir den härligt skummande och gräddig!

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som produceras i Sverige. Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.

Ingredienser: Vatten, socker, fruktjuice* och puré 10% (ananas-, äpplejuice, äppelpuré), grädde, syra: citronsyra – mjölksyra, surhetsreglerande medel: natriumcitrat, förtjockningsmedel: pektin, aromer, kokosgrädde, mjölkprotein, citronjuice, antioxidationsmedel: askorbinsyra. *Juice framställd av fruktjuicekoncentrat.