Turkisk mat i Hötorgshallen

post thumb
Turkisk Mat
Av Frida/ 18 Aug 2016

Turkisk mat i Hötorgshallen

Alla vet ju att om du verkligen vill smaka på riktigt god turkisk mat är det absolut bäst att åka till Turkiet och prova på. Skulle du dock inte finna tid eller pengar så är det bara att ta dig till Hötorgshallen i Stockholm och beställa in alla möjliga turkiska delikatesser. Hemsidan lyder turkiskaburgare.se men de flesta känner nog igen restaurangen efter namnet Turkiska delikatesser.

Du kan absolut räkna med doften av orientaliska kryddor tillsammans med spiskummin och vitlök. Hela konceptet tillsammans med alla härliga kryddor handlar om att bibehålla ett snabbmatskoncept men med riktigt bra råvaror. Här snackar vi inte om McDonalds eller Burger King utan detta är turkiska hamburgare som är gjorda med finess på ett snabbt sätt.

Förutom den omtalande hamburgaren finns det en hel del annat gott att välja på och inte bara i kött-väg, de har även sett till att kunna göra sina vegetariska matgäster nöjda också med rätter som vegoburgare med hemgjord falafel. Med andra ord så finns det en hel del att upptäcka här i matväg och o avsett om du äter kött eller inte kommer du inte bli besviken.

Samtidigt som du sitter och njuter av din turkiska huvudrätt kan du och passa på att njuta av att håva in pengar via något nätcasino. Det vet vi kan underlätta lunchen eller middagen en hel del och det finns en hel del spel att underhålla sig med där ute i online världen. Låter inte det helt perfekt? Tillsammans med en riktigt god bit mat kan du spela hem pengar. Vi skulle aldrig tacka nej till det.