Minibok i plåt och vackert julmotiv med 6 st italienska lyxpraliner. 3 st Chocoviar Gianduja Extra mörk chokladpralin (75%) med Giandujafyllning, täckt med mörka Chocoviarkorn. 3 st Chocoviar Créme Brulée Pralin med karamellfyllning dragerad med mörk choklad och mörka Chocoviarkorn. Socker, kakaomassa, kakaosmör, HASSELNÖT och kakaokräm (socker, HASSELNÖTTER från Piemonte IGP 21,0%, solrosolja, fettreducerat kakaopulver 12%, SKUMMJÖLKSPULVER , kakaosmör, olivolja, emulgeringsmedel: SOJALECITIN , naturlig vaniljarom), kakaopulver, HELMJÖLKSPULVER , glukossirap, koncentrerat MJÖLKSMÖR , vatten, sötad kondenserad HELMJÖLK – 9% fett ( MJÖLK , socker), emulgeringsmedel: SOJALECITIN , vattenfritt MJÖLKFETT , naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av andra NÖTTER . GLUTENFRI . Förvaras mörkt, svalt (15-18°C) och ej i direkt solljus.