Tropic Dream Strawberry Daiquiri - 1 liter

Tropic Dream Strawberry Daiquiri - 1 liter
Kategorier: Dryck
Brand: Heba Food & Beverages AB
29 SEK
Mer Info!

Tropic Dream Strawberry Daiquiri är en alkoholfri exotisk drink med smak av solvarma jordgubbar och lime. Fyll ett glas med Tropic Dream Strawberry Daiquiri och krossad is. Dekorera med en jordgubbe. Blunda och känn doften av solvarma jordgubbar och fräsch lime. Smaka din drink och njut en smak av den exotiska världen! Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.

Tips: Gör en frozen strawberry daiquiri – kör drycken med is i mixer så att den blir nästan slät och drick genom ett tjockt sugrör.

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som produceras i Sverige. Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.

Ingredienser: Vatten, juice från koncentrat 10% (äpple, apelsin, jordgubbe, lime), socker, syra (citronsyra), arom, extrakt av svart morot, stabiliseringsmedel (E445), färgämne (betakaroten).