Tropic Dream Mango - 1 liter

Tropic Dream Mango - 1 liter
Kategorier: Dryck
Brand: Heba Food & Beverages AB
29 SEK
Mer Info!

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Denna exotiska mangodryck blandad med solmogna apelsiner passar lika bra som törstsläckare, som bas i exotiska drinkar och till frukost.

Häll upp väl kyld Tropic Dream Mango i ett glas. Blunda och dröm dig bort till en exotisk, fjärran fruktmarknad. Känn den aromatiska mangodoften där kryddig sötma blandas med något lite syrligt. Se för din inre blick en vacker pyramid av solvarma frukter som skiftar från rött till gult och grönt. Smaka din mangodryck och njut en smak av den exotiska världen.

Tips: Garnera med en apelsinskiva.

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som produceras i Sverige. Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.

Ingredienser: Vatten, apelsinjuice* (27%), socker, mangopuré (3%), surhetsreglerande medel: citronsyra, färgämne: betakaroten, naturliga aromämnen. *Juice framställd från fruktjuicekoncentrat.