The General's Hot Sauce - Dead Red

The General's Hot Sauce - Dead Red
Brand: Burefjord Consulting AB
Size: Dead Red
149 SEK
Mer Info!

Granatflaskan är ingen gimmick! The General's Hot Sauce är en amerikanskt tillverkad gourmetsås från ett veteranägt företag som grundades för att hjälpa andra veteran- och militärfamiljer.

Ta med den som en gåva på grillfesten eller använd till din egna matlagning. Lika läcker i sin smak som snygg på hyllan i köket eller vid grillen på uteplatsen. Detta är en produkt som inte bara är en rolig present, utan också är ett mycket gott tillbehör till många sorters maträtter.

  • Volym: 180ml (6 fl. Oz.)
  • 100% made in the USA
  • 86% ren chili i varje flaska
  • 0% tillsatt socker
  • 6 olika varianter
  • Gedigen glasflaska
  • Passande presentlåda (tom) i trä finns att köpas till

Dead Red (3/5 I styrka)
The Generals Signaturprodukt. Gjord på amerikanska cayenne pepparfrukter som är handplockade perfekt i mognad. Sen saltas de ner och lagras tills cayennekrossen är perfekt. En fräsch Cayennesmak och flaskan innehåller nästan 90% ren caynnefrukt, vinäger, salt och vitlök. INGREDIENSER: Cayennepeppar, Destillerad Vitvinsvinäger, Salt, Vitlök

Danger Close (3,5/5 i styrka)
Danger Close är en magisk blandning av röd cayenne och orange habanero peppar. Vi tror att det är den PERFEKTA såsen för att göra Buffalo Wings! Den har en stark cayennesmak, men ger också en härlig kick av habanero-hetta. Mer hetta än bästsäljaren, Dead Red, men den kommer inte att smälta din hjärna som en stor dos av Shock & Awe.
INGREDIENSER: Cayenne & Habanero peppar, Destillerad Vitvinsvinäger, Salt, Vitlök

Shock & Awe (4/5 i styrka)
Inte för de fega - denna sås är framtagen på begäran av våra kunder som kan det här med "hetta". Tillverkad av nästan 90% amerikansk orange Habanero kommer du känna en rejäl knuff av djup kraftig hetta men också en liten sötma i utkanterna. Perfekt till Wings då man vill ha de riktigt starka vingarna som svider lite.
INGREDIENSER: Habanero, Destillerad Vitvinsvinäger, Salt, Vitlök

Grunt Green (2,5/5 i styrka)
Vi upptäckte av en tillfällighet att grön cayenne peppar som plockas precis innan de blir röda ger en unik och härlig smak. Den håller fortfarande en fräschhet som "Dead red" och koncentration av cayenne smaken men lite mildare.
INGREDIENSER: Cayennepeppar, Destillerad Vitvinsvinäger, Salt, Vitlök

Hooah Jalapeno (2/5 i styrka)
Hooah Jalapeno är försiktigt blandad av perfekt mogna Jalapenos odlade i Usa. Den är en mild till mediumstark profil som passar de flesta maträtter. Vi älskar den till Tacos, burritos eller tom Äggröra. Söker du en kryddning som ger "en hint" mer av styrka så är denna perfekt.
INGREDIENSER: Cayennepeppar, Destillerad Vitvinsvinäger, Salt, Vitlök

Maple Mayhem (3/5 i styrka)
Helt naturlig Habanero-tillsatt Lönnsirap. En perfekt balans mellan sötma och hetta och gjord på högsta kvalitetsråvaror med lönnsirapen från Vermonts lönnträd och amerikanska Habanerofrukter. Perfekt att applicera på lax, kyckling, våfflor, grillad sparris, eller Ribs.
INGREDIENSER: Lönnsirap, Soltorkad Habanero peppar, Salt

Obs! Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.