Tårtbild Disney Prinsessor

Tårtbild Disney Prinsessor
Kategorier: Oljor och vinäger
Brand: Dekora
49 SEK
Mer Info!

Disneys söta prinsessor är en favvo hos många! Men nu kan du även äta upp dina favoriter designat som en egen prinsesstårta! Ska du ha barnkalas med prinsesstema eller disneytema så kan vi garantera att du får nöjda barn när tårtan levereras in på bordet!  

Tårtbild Disney Prinsessor mäter ca 20 cm i diameter räcker till en tårta på 8-12 bitar. Det är väldigt enkelt att att skapa en snygg tårta med hjälp av en tårtbild. Börja med att försiktigt fukta tårtbilden med vatten eller gelatin för att sen fästa tårtoblatet på din tårta. Den är nu redo att serveras till alla kalasfirare! 

>> Klicka här för att läsa hur du monterar tårtbilden på din tårta!

Ingredienser: Potatisstärkelse, vatten, olivolja, maltodextrin, färgämnen: E102,E102,E133,E151.”E102,E122:kan ha negativ effekt på barns koncentration. Förvaras svalt och torrt.Tillverkad i Spanien. Bilden är tryckt med ätbart bläck på en ätbar oblat som är glutenfri, laktosfri och utan tillsatt socker. 

Förändringar i produktens innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.