Ingenting går upp mot att låta en brödknivs blad glida genom ett nybakat bröd och höra knastrandet när kniven tränger igenom den spröda skorpan för att skära till läckra brödskivor. Upplevelsen fulländas när du sätter tänderna i brödskivan och känner den underbara smaken. WMF:s brödknivars långa, vassa och sågtandade blad skär enkelt igenom alla typer av bröd + inklusive mjuka bakverk som croissanter och wienerbröd + och är också perfekta för att skära till mjuk frukt. En bra brödkniv är ett måste i alla kök. WMF-modellernas utseende och storlek varierar beroende på kollektion. Brödknivar som bearbetats med Performance Cut-teknik rekommenderas särskilt. Tack vare den extrema och långvariga skärpan skär de elegant och tillförlitligt igenom även de sprödast bröd. Endast brödknivar från WMF har den patenterade eggen med dubbla sågtänder. Bladen med dubbelslipad kant är räfflade på båda sidor och skär rakt ner snarare än i vinkel, vilket ger dig perfekta och enhetliga skivor. USP1 Performance Cut-tekniken kombinerar traditionella gjutningsprocesser med toppmodern teknik + och resultatet blir enastående och långvarig skärpa. USP2 Ergonomiskt utformade och sömlösa handtag USP3 Ett gjutet blad i rostfritt och syrafast bladstål. Långvarig skärpa tack vare det härdade bladet. Sömlöst handtag av högkvalitativt Cromargan®: rostfritt stål 18/10. USP4 Tillverkad internt i Tyskland: Det är materialet av högsta möjliga kvalitet, effektiva produktionsprocesser och perfekt funktionalitet som gör WMF:s premiumkvalitet så speciell. USP5 0