glutenfri ekologisk kexblandning med majsrulle, majsrulle med linfrömjöl och majsrullar med oljefrön för bakning eller rostat bröd Den perfekta mixen för alla som vill prova allt. I båda halvorna finns det minst en av minirullarna från varje sort. Detta urval är helt enkelt perfekt för varje buffé. majsrulle: vatten, 30 % majsstärkelse*, risgräsdeg*(rismjöl*, vatten), hjortflingor*, linfrömjöl*, solrosolja*, 3 % majsmjöl*, rismjöl*, psylliumskal*, ärter protein*, dextros*, havssalt, jäst*, förtjockningsmedel: Guarkernmehl*, Xantan, kryddor*. Majsrullar med linfrömjöl: vatten, 27% majs tjock*, risställ*(rismjöl*, vatten), 4% linfrömjöl*, äppelfiber*, solrosolja*, rismjöl*, 3% majsmjöl*, psyllium skal*, ärtprotein, havssalt, jäst*, förtjockning: Guarkernmehl*, Xantan, kryddor*. Majsbullar med oljefrön: vatten, 27 % majs tjock*, ris sauerteig*(rismjöl*, vatten), 4 % linfrömjöl*, äppelfiber*, solrosolja*, rismjöl*, 3% majsmjöl*, 2 % sesam*, 2 % linfröskal , ärtprotein, havssalt, jäst, förtjockningsmedel: Guarkernmjöl*, Xantan, kryddor*. *= ingredienser från ecol. Landbau, ** = ingredienser från Biol.Dynamic odling, *** = från erkänt ekologiskt vattenbruk, **** = från Wildfang