Renshaw Extra White Ready to Roll Icing är speciellt utformad för att vara extra fast och extra elastisk. Den har en fastare struktur än standard Renshaw Professional sockerpasta. Den är lämplig för varmare och fuktigare klimat. Renshaw Extra är extra fast och extra elastisk för att säkerställa att dina kakor täcks till perfektion oavsett djup och oavsett form. Denna sockerpastan från Renshaw har en god vaniljsmak. Det populära varumärket från Storbritannien är mycket elastisk, men fast och klistrar inte fast. På grund av sin släta finish är den idealisk för att täcka kakor, men kan också användas för att göra vackra dekorationer. Du behöver ca. 500 gram sockerpasta för att täcka en rund kaka med diameter på 24 - 26 cm eller en fyrkantig kaka på 20 x 20 cm. Specifikation - Extra fast för applikationer som kräver större motstånd i produkten - Extra elastisk för att produkten ska kunna sträcka sig över stora eller skarpa sidor utan att riva - Har mycket hög kvalité Ingredienser Socker, glukossirap, palmolja, vatten, fuktighetsbevarande medel: E422, emulgeringsmedel: E471, stabiliseringsmedel: E413, E466, konserveringsmedel: E202, naturlig arom. Kan innehålla spår av: ägg, soja, mjölk, nötter, svaveldioxid och sulfiter (E220-E228) i koncentrationer över 10 mg/kg eller 10 mg/l, uttryckt som SO2. Denna produkt är: Koshercertifierad, Halalcertifierad, lämplig för vegetarianer, lämplig för veganer. Förvaring Förvara på ett svalt, torrt ställe utan dagsljus. Lägg inte sockerpastan i kyl eller frys. När den väl har öppnats, lindas den i plastfolie och placeras i en lufttät behållare för att förhindra uttorkning. Näringsvärde per 100g Energi 1700 kj / 402 kcal Fett 5,6 g varav mättat fett 3,2 g Kolhydrat 87,7 g varav sockerarter 86 g Protein 0 g Salt 0,1 g