noggrant utvalda havtornsbär pressas omedelbart till en högkvalitativ juice efter skörden och bearbetas på Rabenhorst. Den skonsamma bearbetningen skapar en ren direkt juice med fullt överflöd av dess naturliga ingredienser. Över 100 år av kunskap om juiceproduktionens hantverk, reflekterar Rabenhorst i varje steg, från noggrant urval av råvaror och skonsam buteljering. Detta säkerställer en hög kvalitetsstandard som du gillar. Till våra ravenhorst juicer bearbetas endast de bästa råvarorna med stor omsorg och med alla tänkbara ansträngningar under de strängaste kriterierna. Så det säger sig självt att vi bara använder direktjuice och inga koncentrat. Råvarorna undersöks för frukttypiska egenskaper som mognad, färg, smak och arom. Efter insatskontrollen bearbetas råvarorna skonsamt. För att göra den färskpressade juicen hållbar använder vi en speciell pastöriseringsprocess där den skonsamma uppvärmningen vid lägsta möjliga temperaturer (80 - 90 grader) förhindras. Tack vare den speciella fyllningstekniken hålls värmeexponeringen och syretillförseln i produkten så låg som möjligt. Färg, smak och lukt, liksom de värdefulla vitaminerna, mineralerna och spårämnena, finns kvar än så länge. sanddorn juice* *= ingredienser från ecol. Landbau, ** = ingredienser från Biol.Dynamic odling, *** = från erkänt ekologiskt vattenbruk, **** = från Wildfang