Mani tomatpuré, ekologisk, 180g

Mani tomatpuré, ekologisk, 180g
57.73 SEK
Mer Info!

Mani tomatpasta, bioroh materialspecifikationer: soltorkade tomater, halverade, extra inhemsk oliv, torkad basilika. I enlighet med EU-förordningen 834/2007 om produktion av biologiska produkter. Pastöriseringsförhållanden: tid 60 min. Varmvattenbad 85-90 ° C Specifikationer för den färdiga produkten: - Sensoriska egenskaper: tomatpuré gjord av soltorkade tomater med en subtil tomatarom och söt och skärad smak med extra inhemsk olivolja och basilika samt balsamvinäger papadimitriou. - Fysikalisk-kemiska parametrar: 2-4% salthalt, PH & LT; 4.5- mikrobiologiska data: totala koliforma bakterier i 1G (& lt; 100) Salmonella spp. i 25g (ej tillgängligt) mjölksyrabakterier i 1g (& lt; 10) Enterobakterier i 1g (& lt; 10) totalt koliformer i 1g (& lt; 10) enzymsvampar i 1g (& lt; 20) Escherichia coli i 1g (& lt; 10) Clostridium perfringen i 1g (& lt; 10) Staphylococcus aureus i 1G (& lt; 10) Listeria monochitogenes i 25g (ej tillgänglig) En utsökt, mild-kryddig smakupplevelse är denna pasta gjord av finskuret, solmogna tomater i kombination med mild fruktig extra inhemsk olivolja och raffinerad med lite basilika. Detta aromatiska pålägg är idealiskt som förrätt på rostat vitt bröd, raffinerade såser och smakar fantastiskt med fårost. Som pålägg, i såser och för förädling. En utsökt, mild-kryddig smakupplevelse är denna pasta gjord av finskurna, solmogna tomater, kombinerad med mild fruktig extra inhemsk olivolja och förfinad med lite basilika. Detta aromatiska pålägg är idealiskt som förrätt på rostat vitt bröd, raffinerade såser och smakar fantastiskt med fårost