Mani Kalamata Olivpasta, ekologisk, NL Fairrohmen-tyg-specifikationer: Kalamata-oliver i olika storlekar, mild smak, svart till mörklila färg, hålls i 8 till 10 procent saltsjö och ph & lt; 4.2. I enlighet med EU-förordningen 834/2007, om produktion av biologiska produkter. Pastöriseringsförhållanden: pastöriserad produkt. Specifikationer för den färdiga produkten: - Sensoriska parametrar: Karakteristisk smak av Kalamata-oliver, med en fruktig olivoljeton och doft av utvalda örter, med en lätt vinäger- och saltsmak. - Fysik -kemiska parametrar: Ph & Lt; 4,2 - mikrobiologiska data: Total Vital Graf i 1G (& lt; 100) Salmonella spp. i 25g (ej tillgängligt) mjölksyrabakterier i 1g (& lt; 10) Enterobakterier i 1G (& lt; 10) Totalt sett koliforma bakterier i 1g (& lt; 10) mögel och jäst i 1G (& lt; 20) Escherichia coli i 1G (& lt; 10 ) Clostridium Perfringen i 1G (& lt; 10) Staphylococcus aureus i 1G (& lt; 10) Listeria monocytogenes (ej tillgänglig) för mani kalamata organiska olivpasta är utmärkt bearbetade. Den berömda Kalamata-oliven kännetecknas av sin milda, saftiga smak. Din typiska, fruktiga arom är så unik att den kan smaksättas blint. Kalamata Meze, en typisk grekisk pasta, är också mycket aromatisk och välsmakande. Kalamata olivpastan smakar särskilt gott på rostat bröd. För det naturliga landet ÖKO och rättvist certifierad mani kalamata ekologisk olivpasta, utsökta Kalamata ekologiska oliver, utvalda örter och mani ekologisk olivolja är inhemska. Den berömda Kalamata-oliven kännetecknas av sin milda, saftiga smak. Din typiska, fruktiga arom är så unik att den kan smaksättas blint. Så Kalamata Meze, en typisk grekisk pasta, är mycket aromatisk och välsmakande