Mani grön olivpasta, ekologisk, NL FARROHRHOFTER-specifikationer: gröna amfissa-oliver i olika storlekar, utvalda, mild smak, hålls i 8 till 10 procent saltsjö och pH-värde & lt; 4.2. I enlighet med EU-förordningen 834/2007, om produktion av biologiska produkter. Pastöriseringsförhållanden: pastöriserad produkt. Specifikationer för den färdiga produkten: - Sensoriska parametrar: Karakteristisk smak av omogna oliver. Med full arom för fruktig olivolja och havssalt. - Fysik -kemiska parametrar: Ph & Lt; 4,2 - mikrobiologiska data: Total Vital Graf i 1G (& lt; 100) Salmonella spp. i 25g (ej tillgängligt) mjölksyrabakterier i 1g (& lt; 10) Enterobakterier i 1G (& lt; 10) Totalt sett koliforma bakterier i 1g (& lt; 10) mögel och jäst i 1G (& lt; 20) Escherichia coli i 1G (& lt; 10 ) Clostridium Perfringen i 1G (& lt; 10) Staphylococcus aureus i 1G (& lt; 10) Listeria monocytogenes (ej tillgänglig) för den manigröna ekologiska olivmassan, utvalda gröna biooliver bearbetas nica. Den fasta massan av de gröna oliverna imponerar med sin underbart kryddiga smak. Den gröna olivpastan är också mycket aromatisk och smakrik. Den gröna olivmassan smakar särskilt gott på rostat bröd. Som pålägg, i såser och marinader. För mani, naturland ÖKO och ganska certifierad, grön ekologisk olivpasta, utsökta gröna ekologiska oliver, utvalda örter och mani bio-olivolja är praktiskt taget kärleksfullt bearbetade. Den fasta massan av de gröna oliverna imponerar med sin underbart kryddiga smak. Den gröna olivpastan är också mycket aromatisk och smakrik. Den gröna olivmassan smakar särskilt gott på rostat bröd