Lil' Nitro Gummibjörn - 1-pack

Lil' Nitro Gummibjörn - 1-pack
Kategorier: Inlagda produkter
Brand: JellyBelly Sverige
129 SEK
Mer Info!

Gummibjörnar är endast för sockerberoende små fjantar, eller hur var det? Inte längre! Nu finns nämligen världens, om inte universums starkaste nalle till salu! Om du tidigare trott att du varit en riktig man… heheh, those days are long gone!

Lil’ Nitro Gummibjörn är en liten och gulli… STARK JÄKLA BJÖRN som får även den tuffaste att börja storgrina! Björnen levereras styckvis i en snygg ask, perfekt att ge bort i födelsedagspresent till exempelvis farsan eller kompisen. Gummibjörnen både luktar och ser ut som en helt vanlig gummibjörn, men innehåller ett chiliextrakt på hela NIO MILJONER SCOVILLE vilket gör denna gummibjörn cirka 900 gånger starkare än en vanlig jalapeño.

Nallebjörnen skall hållas borta från barn, djur och människor med exempelvis hjärtproblem. Att först ta i björnen för att sedan stoppa fingrarna i munnen eller i ögonen är inte ett alternativ utan rör du björnen – tvätta händerna direkt efteråt.

Lil’ Nitro Gummibjörn Challange går ut på att antigen du själv, eller med ett par vänner stoppar in nallen i munnen och suger på den i två minuter. Därefter får ni tugga och svälja den, men varken dricka eller äta på fem minuter efteråt. Den som är mest uthållig (om ni ens kommer till sista stadiet) är Lil’ Nitro Challange-vinnaren!

Levereras styckvis och innehåller en gummibjörn (tre gram)

Ingredienser: Majssirap, socker, vatten, gelatin (från gris och ko), citronsyra, naturlig och artificiell smaksättning, 9 miljoner she/chiliextrakt, röd 40 (E129), natriumbensonat, kokosolja, Carnaubavax, E129. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.